Forever is only the beginning...

Senaste inläggen

Av Nadja - 5 januari 2017 19:08

...en gång hästmänniska....alltid hästmänniska.
Nu börjat jag känna av behovet av att ha en häst att ta hand om. Jag saknar absolut inte att betala för en häst....neej nej...men jag saknar den dagliga rutinen med mockning, fodring och sånt. Det mest perfekta skulle vara att ha hästar hemma som jag inte behöver betala för, men som jag kan mocka åt och pussa på. Lycka till va?
Nån som vill ha sin häst hos mig så får ni all hjälp ni vill? Och betalar lite hyra... :):):)

Idag har kylan kommit...men var fasiken är snön??

Jag har förresten tagit bort allt julpynt nu. Sån är jag. Jag vill ha fram pyntet tidigt. Helst i oktober.
Men sen när jul och nyår är över så vill jag bara bli av med allt. Nu kan det bli vår!!

ANNONS
Av Nadja - 1 januari 2017 16:42

När man inte har så mycket pengar så måste man ta till vara på alla matrester. Och det är fantastiskt hur mycket olika grejer man kan göra... haha... vi har liksom kombinerat det mesta. :)
Men det bästa är resterna från julen! Jag har lagat pizza och skinkfrestelse på julskinkan. Och grönkålen fick åka i baconsåsen.

Man lär sig att leva snålt... ibland går dock min snålhet lite till överdrift....

Jag delar bakplåtspappret för att spara... det behövs ju inte så stor bit till tacoskalen. HAHAHA!! ;)

ANNONS
Av Nadja - 31 december 2016 09:48

När jag var yngre så var jag intresserad av stamtavlor...och särskilt på min fina connemara Ante.
Nu googlade jag på skoj fram Abbes stam. Och såklart är denna fantastiska ponny släkt med min fina Ante. Vad annars?? :) Kloka lilla älskade Abbe....synd att jag inte är rik.
Nån dag ska jag ha en connemara igen. Så det så.

Här är en annan fin connemara.... Arrow och jag. <3

Av Nadja - 28 december 2016 23:15

Jag tänkte börja blogga om hur det är att bo trångt....för det är exakt det vi gör just nu...så in i h***es trångt.
För det första kan ni försöka föreställa er en dubbelsäng och en juniorsäng i ett sovrum. Och på en vägg har ni en dörr och garderober.... fasta förstås....och på en vägg ett fönster.
Det finns typ 0,5m att röra sig runt sängarna och såklart måste man ha en byrå där också. Testa sen att få in en säng till... I detta fall en spjälsäng... det går jättebra....OM vi flyttar ut nåt.... hmmm..
Okej...byrån åker ut.
Tyvärr är spjälsängen större än byrån, så det hjälpte ju inte så mycket.... ja... ni fattar mitt problem.
Jag vill faktiskt flytta till huset nu. NU!!

Men iallafall...jag tror jag har en lösning på mitt hur-ska-vi-få-plats-med-4-pers-i-ett-litet-sovrum-problem. Jag får visa er sen. Compact-living....here i Come!!!

Annars mår vi bra och sonen har hunnit bli snart 5 månader och jag har varit uppe i sadeln en gång. Jeeeeiiii!!
Ibland vill jag spola fram tiden lite....till en period där vi bor i huset och har hästar och hund och barnen är självständiga....men egentligen vill jag bara stanna tiden och njuta av när barnen är små. Det går så fort ändå. Mina älskade älskade barn. <3

Av Nadja - 27 september 2016 08:13

Hej alla!
Då har det gått några veckor igen... Vår lilla prins Ian är hur snäll som helst och det går över förväntan med storasyster Amy och allt. :)
Ian har hunnit bli snart 2 månader och han växer och växer. Jag har redan fått plocka bort en massa kläder som han växt ur.
Jag har haft mitt längsta rid uppehåll någonsin och jag börjar bli lätt desperat efter att få sitta i sadeln igen. Tur att jag har fina vänner som erbjuder sina hästar åt mig....Jag måste bara få det att fungera praktiskt. Enda nackdelen med att helamma.... man är väldigt låst. Men det är ju bara en kort period i ens liv. :)
Nu skall jag gå och kolla om lill-prinsen har vaknat. (Ja, jag har välsignats med en duktig nattsovare till)

Av Nadja - 27 augusti 2016 08:20

Den 6 augusti kom han... 4 låååånga dagar över beräknad dag. Han är det vackraste och gulligaste jag sett....förutom Amy då! :)
Förlossningen gick supersnabbt. Kände nån sorts värk vid kl.07.15...sen kom det nån till som gjorde lite ont. Vid 8 väckte jag Macke för då hade jag ändå fått några värkar som började göra lite ont. Vi ringde efter Amys farmor som kom för att hämta Amy och sen åkte vi i till BB. Kl 9.15 blev jag undersökt och var helt öppen. Kl 10.11 är han född. :) Jag valde att föda helt utan smärtstillande eller annat... Helt fantastiskt vad kroppen klarar av. :)

Av Nadja - 1 juni 2016 11:35

Vecka 32....det innebär att vi kan ha vår lilla nr 2 hos oss om 6 veckor!!! Vi får väl se om det blir en tidig bäbis eller en trög. Haha!
Jag vill bara packa BB-väskan och ha det överstökat. Det känns mer nervöst denna gång eftersom jag vet hur det går till nu. Ujuj... ser inte direkt fram emot smärtan.

Häromdagen hämtade jag hem en lite mindre spjälsäng så det inte blir så trångt i sovrummet...så nu står den där... bredvid min säng...och bara väntar. :)

Av Nadja - 23 maj 2016 15:50

Oj vad ofta jag skriver här...host...

Liten uppdatering... Jag är sjukskriven från jobbet pga sammandragningar och nu när jag får ta det i min egen takt så har sammandragningarna minskat betydligt!! Jag kan fortfarande få dom när jag tex är ute med hunden, men då kan jag iaf välja att ta det lugnt.
Jag är i vecka 30 nu, så i princip kan vi ha vår bäbis hos oss om 8 veckor! Ihhhhhh!! Jag hoppas verkligen att jag slipper gå över tiden.
Amy var duktig och kom 8 dagar före bf... :)

Jag saknar alla hästarna på jobbet och alla mina elever!! Jag måste åka och hälsa på dom nån dag.

Nå...nu ska jag bara ta mig igenom sommaren och hettan.... med en mega-mage... hmm...

Presentation

NADJA
-född-81, men man är väl inte äldre än man känner sig?!?
-Bor på Åland
-Mamma till världens sötaste och bästa Amy

Vår dotter Amy

Följ bloggen

Följ Forever is only the beginning... med Blogkeen
Följ Forever is only the beginning... med Bloglovin'

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Tidigare år

Arkiv

Kategorier

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se