Forever is only the beginning...

Senaste inläggen

Av Nadja - 12 mars 2015 21:59

Jeeeeiiii...äntligen semester!
Nu har jag hela 10 dagar ledigt. Hurra! Imorgon åker jag till Åkersberga och på lördag far vi på kryssning. Tjohej! :)
Jag är förkyld ännu och har ett ton snor i huvet, men det får lov att gå ändå. Hehe!

Idag kunde jag äntligen harva ridbanorna! Pga sjukdom så har dom inte blivit harvade på en vecka och det var 3m höga vallar i ridhuset typ.... men nu blev det fint. ;)
Julia fick sin hovböld fixad och Texas fick ryggen kollad....som tur var så var det inte någe allvarligt! :)

Nu ska jag sova och imorgon börjar det roliga! Jag får träffa Petra!!!! <3

ANNONS
Av Nadja - 7 mars 2015 22:33

Eftersom jag ligger död i soffan pga feber och hosta så får ni lite bilder istället för nån konstig text som jag skriver i feberyrorna.

Hittade våren i måndags.

Tömkörde Nemo i tisdags. Duktig pållehäst.

Nya ponnyn Texas kom i onsdags!

Hade mina två lektioner ute på torsdagen. Jeeiii...

Fre-lör....däckad i soffan...

ANNONS
Av Nadja - 6 mars 2015 14:36

Åh herregud...Jag dör... faktiskt! Tänk er en man som är förkyld. SÅ illa är det nu.
Feber, snor, hosta och skiiit....
Näe...god natt.

Av Nadja - 2 mars 2015 19:28

Idag var en härlig dag på jobbet! Trots 5 min regn så kändes det vårigt i luften. Hästarna var allmänt måndags-knäppa och staket föll och boxdörrar hängde snett, men annars gick det bra. Höhö! En massa spån fick vi köra in eftersom det har varit slut hela helgen. Och på tal om spån så har jag och Nina fixat en rulle till spånets presenning....så att man kan rulla upp den lättare. Vi låtsas att det är lättare iaf. Haha! Jättefint blev det. Jag borde ha tagit en bild.

Utebanan är helt ridbar nu och imorgon skall jag harva den så att den blir jämn och fin. Supernajs! Och så får jag träffa mina fina elever igen. Wohoooo!!

Av Nadja - 1 mars 2015 20:03

Amy har feber...igen..jag tyckte ju det var alldeles nyligen hon hade det.
Hon drömmer jättemycket när hon har hög feber...och då sätter hon sig upp och pratar i sömnen. Hon svarar på tilltal, men hon babblar om helt konstiga saker. Stackarn! :(
Inte fick jag i henne nån kvällsmat heller.

Jag skall på jobb till kl 7 imorgon... hoppas man får några timmar sömn iaf.

Jag har iaf tittat på ett av mina favorit-serier... Beauty and The Geek! ;) Det är jättekul!

Av Nadja - 28 februari 2015 08:49

Ibland stöter man på människor som faktiskt har fötterna på jorden. Det händer inte ofta, men det händer.
Dom flesta människor gör det väldigt enkelt för sig och vänder kappan efter vinden, men sen finns det några få som faktiskt lyssnar och vågar göra nåt. Dom har en egen åsikt och dom försöker ta tag i saker.

Tyvärr händer det rätt ofta att folk inte vill ge sig in i situationer som kan råka bli minsta lilla obekväm....fast det inte ens rör dom själva egentligen. Dom har inget att förlora, men dom orkar ändå inte ge sig in i det. Även om det bara skulle vara för att hjälpa en vän, bekant, kollega osv så vill dom inte.
Jag har inte träffat många såna människor, som helt skulle släppa sitt ego och hjälpa nån annan... fy bubblan vad folk är konflikträdda...
Och det mest skrämmande av allt är att man är så lättpåverkad. Grupptryck kallades det när jag var ung. Då kan man ha en egen åsikt i början, men sen låter man sig påverkas av andra så att man själv tappar tron och gör som alla andra. Det är fascinerande egentligen....

Människan är verkligen en komplicerad varelse. Känslorna får alltid styra... och det är alldeles för lätt att bli manipulerad och hjärntvättad. Se bara på kriget ute i världen. Hur KAN man bara döda någon så kallblodigt utan att ens tycka att det är fel? Dessa s.k ledare finns överallt. I krig, på arbetsplatser, i hemmen. Folk som skrämmer andra till lydnad. Lustigt nog fungerar det. Inte på alla, men då straffas man på nåt annat sätt istället.
Varför är det alltid såna människor som sitter på den högsta stolen? Är det inte dags att tänka om lite? Börja tänka själv.

Av Nadja - 25 februari 2015 21:16

Vi får eventuellt 2 nya hästar till jobbet på Onsdag. :) Hoppas nu bara att dom går genom besiktningen utan problem. Håll tummarna!!
Idag åkte Snotra hem igen. Nu är det ingen Fluff-lugg som tittar ut från uteboxen när man kommer. Men nu får hon gå på fler uteritter som hon gillar. :)

Däremot måste vi göra rum för en häst till om vi nu kan köpa dom två nya hästarna.....
Håhå...

Igår hann jag kratta en del på stallplan...så nu känner jag mig lugnare. Haha! Däremot så spiller ju typ ALLT och ALLA silage och hö överallt....hela tiden... det tar aldrig slut. Pust...
Jag skulle vilja ha en skottkärra med en låda som man stänger in silaget i. Och så bygger vi en ram runt alla hagar så inte silaget och höet kan blåsa ut ur hagarna. Okej?
Imorgon åker Zijan till kliniken på återbesök. Hoppas hoppas att han är frisk nu. Mammas bäbis!

Två veckor kvar till semester. Kämpa!! :)

Tjohooo....bra med egen pulkbacke!

Av Nadja - 24 februari 2015 09:34

Känslan som uppstår när jag inser att jag kan nästan alla Britney Spears låttexter!? Hmm... Att jag kan alla Backstreet Boys låtar är ingen förvånad över. Men Brittan? Hahahahaha!!

Idag är det dags för kvällsjobb. Jag skall få undervisa mina fina elever. :)
Och så skulle jag vilja hinna kratta stallplan (jag är väl den enda i världen som längtar efter det) för det är hö och silage ÖVERALLT!!
Och en massa hästar ska friseras. Och Indianen borde klippas på halsen. Håhå

Presentation

NADJA
-född-81, men man är väl inte äldre än man känner sig?!?
-Bor på Åland
-Mamma till världens sötaste och bästa Amy

Vår dotter Amy

Följ bloggen

Följ Forever is only the beginning... med Blogkeen
Följ Forever is only the beginning... med Bloglovin'

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Tidigare år

Arkiv

Kategorier

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se