Forever is only the beginning...

Senaste inläggen

Av Nadja - 4 april 2015 17:04

Det är en del saker jag har funderat på när jag har tråkigt:

* Varför tar vuxna människor bilder på sina boobs och lägger upp på fejsbook?
Svar: Skulle jag ha bröst kvar så skulle väl jag också göra det!?
* Varför skall alltid vuxna människor sätta ut bilder på fejsbook på sin kropp....och ansiktet syns inte ens?
Svar: Skulle jag ha en kropp att visa upp så skulle väl jag också göra så?!
* Varför färgar vuxna människor sitt hår rosa och en massa konstiga färger?
Svar: Dom vill väl inte vara lika tråkiga som jag?
* Varför lyder människan en massa trafikskyltar och trafikljus? Fast sannolikheten för att polisen skulle se dig köra mot rött är minimal? Varför är vi så dumma att alla bara lyder....kör på höger sida...lyder en ynka triangel och väjer...? Parkerar högst 2h osv.... Tänk om alla skulle strunta i reglerna och så kör vi som i Indien istället....tjohooo!!
* Varför vill folk varandra illa egentligen? Varför kan man inte hjälpas åt....stötta varandra?
* Varför tror folk att världen kretsar kring just den personen?
* Varför ska det måsta hända nåt allvarligt innan nån reagerar?

ANNONS
Av Nadja - 4 april 2015 00:11

Vi har börjat släppa ut Gråis och det är skitläskigt (tycker jag). Vi hade egentligen planerat att ha båda våra kattor inne tills vi flyttar till huset, men Grå trivs inte inne så mycket, så nu har han fått börja gå ut. Hittills har han hållits i trappan (vi bor på andra plan) men idag gick han ända ner för trappan och syntes inte till sen på ett tag. Jag var ut och lockade några gånger, men ingen kisse.
Sen innan jag skulle gå och lägga mig så kom han....ett grått streck som skrek! Haha! Han missade trappan upp och sprang och skrek till dörren nedanför, men sen hittade han rätt och sprang upp för trappan och snabbt in. :) Duktig kisse som hittade hem.
Max får inte gå ut ännu...för han behöver ett halsband först. Han är väl så feg att han inte vågar ändå...haha!

Tur att det är ledigt några dagar till. På måndag blir det tävling och söndagen skall vi ställa i ordning. Vi hoppas på soool.

ANNONS
Av Nadja - 3 april 2015 13:00

Det finns många människor som borde ta en riktig funderare på om dom verkligen är rätt person på rätt plats.....

Av Nadja - 2 april 2015 20:54

Folk kan verkligen konsten att vara otrevliga.
Hur tragisk barndom har folk haft egentligen eftersom dom blir såna jäkla bitterfittor? Eller glömde dom äta sina lyckopiller på morgonen?
Eller tog sista slurken i vinflaskan slut så att dom inte fick sitt kvälls-rus så dom kan somna?
Blööh... orka liksom?
Karma slår tillbaks.......hahaha!! ;)

Av Nadja - 30 mars 2015 17:56

Det började rätt bra... Jag hade kommit ihåg att ställa om klockan till sommartid. Och väckarklockan fungerade. Jag steg upp och kände mig faktiskt rätt utvilad.
Sen kom jag på.... Jag hade ju tvättat en tvättmaskin igår kväll!!! Suuck. Bara att hämta från tvättstugan då. Bäst av allt är att jag måsta ju hänga upp tvätten också. Redan sen på jobb. Great!!
Kommer till jobbet bara 6 min sen och skall precis mata alla hästar....och märker att det inte finns någe morgonsilage nere.
Suuuck!! Bara att gå upp på skullen och kasta ner....men det fanns ingen öppnad silagebal, så det var bara att öppna en. Bläää.
Snabb som man är så var alla hästar matade och täckade kl 8. Precis i tid. Jeeiii!
Resten av dagen gick smärtfritt iaf. Nya hinder har vi också... wohoooo!!

Nu har jag just lyckats somna i soffan...bra där. Tur att Amy väcker mig. Nu ut i skit vädret. Hej på er.

Av Nadja - 28 mars 2015 17:32

När jag vinner på lotto så tänker jag anställa nån som städar. För jag gillar det inte!!! Jag kan utan problem städa hos nån annan, men inte här hemma. Bläää....
Och det är särskilt jobbigt att göra det när man bor i en tvåa och har en massa jäkla grejer överallt! Finns inget värre än att försöka städa där det är trångt och dålig belysning. Urk!!
I huset ska jag försöka att inte shoppa för mycket grejer. Så lite skit som möjligt.
Och jag skall inte ha bokhylla till nåt annat än böcker. Just nu samlas allt skit och krimskrams inte vår bokhylla.

Idag har allt gjorts inte fel ordning och vid fel tidpunkt. Vi åt middag vid 14.30....och nu vet jag inte riktigt hur det blev... Jag tror det får bli gröt nu på kvällen.

Jag har även tänkt göra nåt jag aldrig skulle göra. Jag ska sälja min sadel. Min älskade gamla Stübben. Jag testade rida i den på Nemo förra veckan och den passar inte min rumpa alls mer. Den var inte lika bekväm som förut.
Men det positiva är att jag hade den på Gellon på en lektion och han gick jättefint. Så jag tror Sleipner ska få köpa den. Den är ju kort och bra så den passar på små ponnisar också. :)
När och OM jag någonsin köper en häst så är det lika bra att köpa ny sadel. Jag har tydligen lite mer krav nu för tiden... ;)

Btw...Indianen var kononfin med en elev i fredags! Och det var så lätt att hjälpa henne när jag vet exakt hur man ska göra på honom. Jag.vill.rida.mer.hästar.på.jobbet

Nu är det gröt-tajm! :)

Av Nadja - 25 mars 2015 20:47

Alltså, vad skulle vi ha gjort idag utan vår praktikant-Malin? Hon är en klippa! Hon får jobba skiten ut sig, men tror ni hon klagar? Nej!
Idag räddade hon mig från en dag som höll på att gå åt h-e! Vi var ap-sena och utan att klaga så hjälper Malin till där det behövs. Tack! Jag ska rekommendera dig till alla häst - jobb i världen. Be dom ringa mig bara! :)


Jag hade båda lektionerna på utebanan idag och jag frös nästan ihjäl. Hade den "svarta faran" uppe i luften några gånger så hon tappade sin ryttare och samtidigt hoppar Sally ut från sjukhagen och rejsar runt. Ja, en vanlig dag på jobbet...
Indianen har varit jättefin på lektionerna denna vecka. Nyttigt med dressyrträning för lille herrn.
Nu vill jag bara ha vår. Okej?

Gizmo var dålig igår kväll. Han hade ont och pep och skakade....det varade ca 30 min och sen lugnade han ner sig och kunde sova. Jag låg 2h med honom på vardagsrumsgolvet....sen gick jag på toa och då hade han gått och lagt sig bredvid min säng och snarkade gott. Älskade hund <3

Av Nadja - 22 mars 2015 12:27

Jag har överlevt kryssningen och min semester!! :)
Vi hade himla kul på vår möhippe-reunion och jag vill INTE vänta ett år till nästa gång. Iiiiiiiiihhhhhhhh!!!
Sen hade jag planerat att städa osv på semestern, men jag har varit så trött i kroppen pga förkylningen, så jag har inte orkat helt enkelt. Först idag har jag börjat ana en förändring i förkylningen....det börjar alltså bli bättre!!
Igår var jag till jobbet och red ett dressyrpass för Åsa på Indianen. Det gick helt okej faktiskt. Jag fick det att funka lite mer i galoppen nu! :)
Sen åkte jag till syster och duschade och käkade middag för att sedan åka på konsert. Mamma sjunger ju med i Lejonkungen-showen, så vi måste ju åka och titta på den.
I morse åkte jag till jobbet igen och red ett andra pass för Åsa. Indianen var himla fin och när jag väl insåg vad det var jag sysslar med ibland (hahahaha) så gick det finfint sen. Tränade halter i slutet och han har så svårt att "andas ut" när han väl står still. Han saktar in helt korrekt, men sen sekunden när han väl har stannat och står helt still så höjer han huvet och skall liksom titta runt sig.
Imorgon ska jag på jobb igen efter 10 dagars ledighet. Det såg för jäv-t ut i boxarna så det ska ju bli kul att mocka. Eller not! :(
Jag MÅSTE verkligen harva också. Håhå... man borde inte ha semester...allt blir kaos.

Nu håller jag på att somna sittandes sååå....vi avrundar här. Gäsp

Grålle fick komma ut på span.... :)

Presentation

NADJA
-född-81, men man är väl inte äldre än man känner sig?!?
-Bor på Åland
-Mamma till världens sötaste och bästa Amy

Vår dotter Amy

Följ bloggen

Följ Forever is only the beginning... med Blogkeen
Följ Forever is only the beginning... med Bloglovin'

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Tidigare år

Arkiv

Kategorier

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se