Forever is only the beginning...

Alla inlägg under september 2012

Av Nadja - 21 september 2012 23:28

Har varit på middag med jobbet ikväll. Hittade den här sovande sötnosen när jag kom hem.... <3

Av Nadja - 20 september 2012 22:37

Fisens farmor är så snäll. Hon har köpt ett par Kuoma vinterstövlar och en yllehalare åt gullungen. :D
Idag hämtade jag även en rosa regnjacka åt henne för 5e... Helt ny, prislappen kvar! Vilket fynd! Och imorrn får hon ett par vinterkängor som jag fick för 4 euro. Allt fyndat på fejjanloppis. :) Tjohoo!

Av Nadja - 19 september 2012 22:07

Idag skippade jag matpausen mellan lektionerna och skrittade ut barbacka på Hokus. Världens bästa Hokus!
Han "vrickade hoven" och var till veterinären för typ två veckor och nu ska han skrittas och sättas igång lite lätt.... Underbara Hokus...det är lycka att få sitta på hans rygg.

Idag har hästarna varit jättetrötta på lektionerna... :( Det känns inge kul att hålla lektion då... Blöh. Anledningen till att don var trötta var för att nån skolklass var och red. Sånt tröttar ut hästarna i huvet.... Men vi tog mycket skritt och sista lektionen hoppade vi av hästarna 10min tidigare och ledde dom istället. Tur att jag har förstående elever. :)

Jag hittade även en riktigt bra bok undangömd i en låda. Det är min nya bibel.....

Av Nadja - 19 september 2012 13:49

Jag hoppas det finns tillräckligt med hästar eller rättare sagt kloka hästägare som vill kolla upp sina hästars tänder hos Torbjörn, för då tar vi honom till sleipner!
Jag skulle aldrig ta min häst till nån annan hästtandläkare. En person som jobbar med tänder skall också ha en utbildning inom det. Just nu finns ingen ren hästtandläkarutbildning, men Torbjörn är utbildad människo tandläkare och jobbar sen sida vid sida med en veterinär.
Jag har varit med i alla år han varit till sleipner och det är så himla intressant att se honom jobba. :)

Så anmäl intresse till sleipner om ni vill ha hästen undersökt.

Av Nadja - 18 september 2012 22:14

Jag vann en tävling på facebook! Jeeeiiii.... Hos textiltryckarna... en mössa med namntryck åt Amy!   Hurra!

Sen köpte jag en vagn till.... ojdå.... En Carena Easy som var superfin och superbillig! Men jag vill fortfarande ha en Chicco Liteway.... så det så!   


Idag har jag jobbat 8-15.... stalljobb med Nathalie... jag har fortfarande inte lyckats få min mockarspeed tillbaks... så det går lite trögt ännu. Men va fasen.... mockuppehåll 1,5 år fick mig ur form totalt. HAHAHA!

Sen ska jag alltid göra en massa annat medan jag mockar.... typ fixa ett stort hål i väggen hos Flugan och Ferrano, ge hästarna vatten i hagen osv, men jag anser faktiskt att det är viktigare att fixa sånt än det blir snabbt mockat!!


Annars så är det fantastiskt roligt att hålla lektion igen! Mina elever är toppen! Nästa vecka börjar min nya grupp.... hoppspecialen... det blir buskul!   

Av Nadja - 17 september 2012 00:11

Idag har jag städat sovrummet...det händer inte så ofta kan jag säga. Bäddat rent, dammsugit under sängen (jag brukar slarva och tar bara där man går liksom) och lagt undan Fisens urväxta kläder.... Det skär i hjärtat varje gång hon växer ur en storlek...Hahaha! Å andra sidan så är det ju tur att hon växer. :) Så ja, dom sista 74:orna fick åka i lådan nu. Ja asså...bodysarna då alltså...byxorna är alltid större på nåt sätt tycker jag så dom passar ännu.
Men nu har hon kläder igen ett tag... Skönt! Vi borde klara vintern! Hihi

Amy har varit lite ledsen idag, men jag tror att det är dags för ny tand kanske? Jag fick inte känna ordentligt idag, men hon biter på fingrarna och känns småvarm/febrig lite nu och då fast hon inte har feber... Så nåt är det. Mammas hjärta.

Annars är hon så himla duktig med det mesta.... Äter allt man ger henne (hon har ärvt min aptit...Hahahaha), sover 12-13 timmars nätter, pekar mot sovrummet och tar nappen och trasan och så lägger man henne så vinkar hon hejdå och somnar själv. När man sätter henne i matstolen så finns där ett bälte och det SKA hon sätta fast själv. Varje gång. Och hon fixar det på 2 sekunder. Hon äter själv med sked och oftast klottar hon inget alls. Hon är väldigt noga med att skräp ska i sopis och att toadörren ska va fast. Hahahahaha. Komiska unge. Hon kan härma bil, hund, lejon och en massa och förstår i princip allt man säger. Är det bara jag som tror att barn förstår mer än vad dom lyckas uttrycka? Samma med utvecklingsstörda.... Bara det att kroppen inte kan visa det. Dom är fångade i sin kropp liksom.
Nej, nu sluta fundera och gå i säng. God natt...Hahaha!

Fisen borstar tänderna på bilden.

Av Nadja - 12 september 2012 22:47

Jag vill inte skryta, men jag har verkligen världens bästa unge!! :)

Idag har jag varit på så gott humör så jag firade genom att dammsuga och tvätta golvet i sadelkammaren i ridskolestallet! :D Det behövdes.

Och på tal om världens bästa.... Mina elever är bäst! Helt enkelt bäst!

Av Nadja - 11 september 2012 19:47

Igår blev skullen städad av personalen. Idag såg den ut såhär.... Vi har så tacksamt jobb ibland! Ehe...

Presentation

NADJA
-född-81, men man är väl inte äldre än man känner sig?!?
-Bor på Åland
-Mamma till världens sötaste och bästa Amy

Vår dotter Amy

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Tidigare år

Arkiv

Kategorier

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards