Forever is only the beginning...

Alla inlägg under augusti 2011

Av Nadja - 7 augusti 2011 18:16

Visst är den fin!? Min nya grill....   

  

     

På tal om hög ålder...HAHAHA.... så är jag så sjukt senil!! Alltså, jag menar SJUKT JÄVLA GLÖMSK!!

Jag glömmer viktiga saker HELA tiden och jag borde skämmas för vissa saker är väldigt viktiga! Gaaah...

MEN... nu har jag äntligen fått tummen ur och börjat planera Amys dop. Faddrarna (gudföräldrar) är klara och Amy får 2 av samma kön, och dom råkar ju bara vara dom två bästa personerna i världen.   

Och på tal om gudföräldrar så kom jag på att jag glömt att köpa 1-års present till mitt eget underbara gudbarn Bella...... Gaaahh!!! Som sagt... jag borde skämmas!

Av Nadja - 7 augusti 2011 11:28

Jag vill haaaaa!!!   

Kolla vad snyggt: http://www.hooks.se/product.aspx?productid=600694&deptid=112&sortType=sortPopularitet&sortOrder=DESC


Synd att jag redan äger 7 miljoner täcken redan... gahh!


Och så fanns det en massa snygga ridkläder såklart.... Ja, nya höökskatalogen har kommit om ni undrar!   

Näe.... nu ska jag kolla om det finns någe fina kläder att beställa från Ellos eller H&M... fick ju presentkort av min kära syster! Hehee.... Och jag fick inte beställa hästgrejer eller kläder till Amy.... konstigt va?

Av Nadja - 6 augusti 2011 21:28

Idag firade vi min 30-års dag i efterskott hos min kära mor... Min mormor var på besök å allt!    Fick meeer presenter av mina kära släktingar! Wohooo!! Jag ÄLSKAR presenter! Och det var riktigt bra grejer också... bl.a fick jag presentkort till frissan av min mor! Så nästa vecka ryker kanske mitt hår. Fast inte allt då.... haha! Men det BEHÖVS!!! Usch usch usch hur det ser ut.


Efter middagen/kalaset så åkte jag och Amy till travbanan och kollade på trav och hälsade på mina kära funktionärs-kollegor i inskrivningen!   Jag saknar att sitta där faktiskt! Amy låg och sov i min famn så hon kanske inte blir nån travmänniska precis... hon verkade inte särskilt intresserad. HAHAHA!

  Bullen på äventyr vid vattnet!

Av Nadja - 5 augusti 2011 10:10

Hmmm... har suttit och funderat ut hur jag skall lyckas få lite ordning och reda bland mina grejer i stallet... Inte det lättaste kan jag säga!

Men jag har hittat en hylla som är liten och söt på IKEA.... så ja... är det nån som ska dit?

Och så skulle jag behöva lite grejer från Hööks.... bl.a en sån här:  

Kanske nån har en hemma som ligger och skräpar?






bild lånad från Hööks.se  

Eller en sån där hängare med tre svängbara stänger... Jag måste få upp mina schabrak nånstans... Fast å andra sidan är det väl bara att hänga upp en rund pinne i två snören så är det fixat.

Men jag behöver en sadelhängare också... en svart!


Gahhh... och så hittade jag perfekta nattduksbord på Rusta!!! Kolla:

  Dom är små... Bredd: 15,5, djup: 12,5, höjd: 24cm!!

Precis som jag behöver.... SKA NÅN TILL RUSTA???


Känns som om jag behöver åka till Sverige....   

Av Nadja - 4 augusti 2011 21:54

Ikväll var det städning av stallet.... Det blev så fint med nytt spån i boxarna och så fick man reda upp lite bland kaoset som blev när jag flytta hem Klas igen. Då slängde jag mest in grejerna i stallet....

Däremot skulle jag behöva en garderob eller en hylla av nåt slag... och den skall vara väldigt smal... alltså icke djup... för jag har inte mycket plats. Jag hade ju en sån där suverän "hylla" i tyg som funka finfint för mina smågrejer... men den jäkla grejen har ju rasat. BLÄ!

Jag får väl köpa en massa lådor och stapla på varandra! Kanske det finns nåt finurligt på IKEA?


Så har jag funderat på att köpa nåt helfoder till Klas... Havre behöver hon ju inte, med tanke på att hon är lite kokko ute på landet... haha! I vintras fick hon betfor och linfrö... det va allt... det fungerade också, men det är så jobbigt när man ska blöta maten och sen fryser det...

Funderar på Mustang Original... ingen havre... ist korn, linfrö, biotin och en massa finfina grejer.... kanske värt att testa några månader.

 


Av Nadja - 3 augusti 2011 22:16

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article13415115.ab

59 hundraser förbjudna i danska bostadsrätter...

Fortfarande är det väl hundägarna det är fel på och inte rasen?
Förbjud värdelösa hundägare istället som inte kan träna sin hund på rätt sätt!

Av Nadja - 3 augusti 2011 20:57

Jag har just kommit ur duschen och före det var jag till Klas!

Hon var så duktig idag min lilla tossa... Första gången jag red henne efter graviditeten så märkte jag att hon blir spänd när man sadlar. Hon var exakt så när jag fick henne för snart 2 år sedan. Gick undan och spänner ryggen liksom... men jag jobbade på det och sen var det inga problem alls.

Men nu är det ju inte jag som har haft henne på ett tag och det märks nog.... alla regler är som bortblåsta och det resulterar i en stressig och osäker häst.

Men redan nu märker jag skillnad efter att jag varit och pysslat med henne några gånger... Hon låter mig bestämma och då blir hon helt cool och tycker nästan att det är skönt att slippa hålla koll på allt. Lilla gumman.

Jag skrittade fram på stora vägen och sen red jag skogsgatan till vår lilla "rondell" där jag tränade lite dressyr... Pållen var totalt okoncentrerad första 10 min, men sen slappna hon av. Skrittade mest och tränade på att svänga med bara sätet.... hon kom nog ihåg till slut.... och hon slappnar av på ett helt annat sätt i ryggen när hon får gå på lång tygel och ingen som hänger i munnen på henne. Men oj vad fast och stel hon är i både bakdel och framdel... jag MÅSTE ta mig ut till henne lite oftare nu.

Men vi har ju fått vår egen dressyrbana i hagen nu! YES! Nu blir det träning!!


Imorrn ska jag dit igen, men då är det städning av stall som gäller.   


  Jag sitter förresten ensam hemma nu. Macke är hos svärmor med både Amy och Gizmo med sig. Känns lyx att kunna stå i duschen hur länge man vill! HAHAHAHA!






 

Vet ni vad förresten? Jag längtar till hösten. Tänk vad härligt att få sätta på sig ylletröjorna och tjocka jackan igen... Och så får Amy börja använda sina fina höstkläder....

Och så slipper vi flugorna!

Av Nadja - 3 augusti 2011 11:53

Gahh.... idag har jag ringt en massa samtal...

Bl.a ska min älskade hund till veterinären och skrapa tandsten på Måndag nästa vecka... Jag HATAR verkligen att måsta söva ner honom nu när han börjar bli gammal... men han får så jäkla mycket tandsten så han måste tyvärr skrapas 1 gång i året... och då måste dom sövas.


Så försökte jag få en ny tid till gyn.... men min BM kunde inte boka nån ny tid, utan jag måste ringa själv... och dom hade ju såklart inte telefontid samtidigt. SUUUCK! Men jag har bestämt mig för hormonspiral... och jag hoppas satan att den fungerar och inte ger nåt problem.

BM påminde mig om att använda kondom fram tills dess... så jag inte blir gravid igen.... Assåå? Jag är inte 16 år!!! *fniss* Jag VET att man måste skydda sig om man inte vill bli gravid. daah.....


  Bild på forrden.... fått ny proffs-toning på rutorna när vi va i Finland!   

Presentation

NADJA
-född-81, men man är väl inte äldre än man känner sig?!?
-Bor på Åland
-Mamma till världens sötaste och bästa Amy

Vår dotter Amy

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Tidigare år

Arkiv

Kategorier

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards