Forever is only the beginning...

Alla inlägg under mars 2011

Av Nadja - 16 mars 2011 18:31

Jag blir fortfarande svag när jag hör din röst....   

Av Nadja - 15 mars 2011 21:18

Var till pappa och firade hans födelsedag!   Men det var nog snarare jag som fick en present eftersom han beställde en Brio Primo babyskydd åt vår bäbis!!
  
Wiiiieee.... TACK Papsen!!   Vi beställde även en bas som man sätter i bilen och sen är det bara att klicka i och ur stolen. Perfekt!

Av Nadja - 15 mars 2011 15:31

Asså... jag fick världens ryck här och började borsta min hund... sen klippte jag klorna på honom... och sen fick han bada! OMG! Värsta spa-dagen.
Sen försökte jag torka honom med hårtorken, men då ska han bara leka med sin pip-älg! HAAHA!

Sen fortsatte jag med att dammsuga och torka golv. Jag är inte klok.

Nu har Nathalie varit här och hållit mig sällskap en stund... hihi... men nu är det nog duschen.


Har äntligen fått alla mina älsklingar på bild på headern... men jag är inte helt nöjd ännu så det lär ju ändra några gånger ännu. Jag är ju verkligen inte bra på att göra snygga headers, men vaddå.... jag har ju gjort den helt själv från grunden iallafall. Och den är ju faktiskt rosa som Susy sa...      Nella liten...   

Av Nadja - 15 mars 2011 11:41

Som vanligt borde jag göra nåt vettigt, men jag har sovit jättedåligt på sistone så jag orkar inte helt enkelt. Jag vill sova på mage, men det går ju inte... suck. Och den här förkylningen tar musten ur mig. Jag har lock i öronen och det känns som om jag går runt i en bubbla hela tiden. BLÄÄ!

I natt vaknade jag av att jag blödde från läppen...öhm? Plus lite näsblod... VAD gör jag på nätterna?


Jag har börjat sätta in US små presentationer på Sleipners hemsida, men herregud... vissa har ju skrivit långa noveller.... hahaha... Jag får ju skrivkramp.

Men det är kul att man kan läsa en massa om dom!   

Nu ska jag bada Gizmo och mig själv och sen kolla på film. Jag har ont i huvet.

Av Nadja - 14 mars 2011 22:15

Har tråkat hemma som vanligt idag... Kollade på Ponnyakuten... (äntligen är det nån som säger att den där ponnyn Star skall kollas upp av veterinär!!!) Somnade på soffan en stund eftersom jag faktiskt steg upp tidigt i morse... sen åkte jag med Nathalie till Tillfället och shoppade lite. Jeeii... pengarna ska rulla... hrmm..


Nu på kvällen fick jag tråkigt igen eftersom det inte finns nåt vettigt på TV så jag bakade en äppelkaka:


2 ägg

1½ dl socker

2 dl vetemjöl

1 tsk bakpulver

100g margarin


Fyllning:

3-4 äpplen (jag använde bara 2 faktiskt...)

1-2msk socker

1 msk kanel


1. Tvätta, skala och skiva äpplena i tunna bitar.

2. Sätt ugnen på 200 grader

3. Smörj och bröa en rund, plan form

4. Smält fettet i en kastrull

5. Blanda bakpulver och mjöl

6. Vispa äggen och sockret till skum med hand eller elvisp

7. Tillsätt mjölet omväxlande med det smälta fettet. Rör försiktigt med en urskrapare eller trägaffel.

8. Bred ut smeten i formen och rada äppelklyftorna ovanpå (jag tryckte nog ner dom lite också). Strö på kanel och socker.

9. Grädda i mitten av ugnen ca30 minuter.


Jag fixade lite marsánsås att hälla på också.... mums!!!

Av Nadja - 13 mars 2011 20:34

Jag saknar min lilla Klas.... Det känns så konstigt att inte ha hand om henne... Jag har ju aldrig i mitt liv haft en medryttare under nåt av mina år som hästägare, förutom nu under min graviditet. Men jag får väl lära mig leva med det bara eftersom jag inte kommer att ha lika mycket tid som förut sen när man har en liten bäbis...
Men ändå....

Jag bara längtar tills jag får ta hem henne igen och få se henne gå i hagen med Ninjo.... precis där hon ska va.   Jag har ju inte ens hunnit testa min nya sadel. Grufff.... Ju mer jag tänker på att jag inte får/kan rida... desto bittrare känns det. BLÄ!

  

Tjockisen på sommarbete... hihi.. 

Av Nadja - 12 mars 2011 14:06

Var på stan med Nathalie idag och det var riktigt trevligt... pengar gjorde man av med också, men det hör ju till. Jag köpte 3 tröjor... två till M och en till mig själv.. halva reapriset liksom. Me like.

Sen inhandlades även denna:

  

Det fanns lite mer att fylla i än i dom gamla vanliga... här kunde man fylla i FÖRE barnet föddes också... första sparken, ultraljudet, namnförslag osv... Jättefin!


Och så köpte jag en DVD... Letters to Juliet! Fast jag har sett den så bara MÅSTA jag ha den i min ägo!

Av Nadja - 11 mars 2011 13:28

.... så slutar det oftast med att man sitter vid datorn hela dagen.

Jag har roat mig med att försöka få min blogg lite mer personlig, men det går åt skogen.. haha.. Jag kommer nog att ändra den tusen gånger ännu.


Jag var just och hämtade posten... och där ligger den roliga mobil-räkningen... den har varit skyhög sen jag lyckades få nån jäkla prenumeration från Jamba i den.... men jag sökte på deras hemsida (jambas alltså... på FINSKA) och hittade nåt som liknade en avregistrering. (tack google översätt) Och NU äntligen är räkningen nere på sin normala summa. TACK!!!

I övrigt så har jag tittat på animal planet hela dagen om nya elever till RSPCA! Jag vill också jobba med det!!!! Det skulle vara drömmen!   Näj, nu ska vi till FPA.... bye

Presentation

NADJA
-född-81, men man är väl inte äldre än man känner sig?!?
-Bor på Åland
-Mamma till världens sötaste och bästa Amy

Vår dotter Amy

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Tidigare år

Arkiv

Kategorier

Besöksstatistik


Skapa flashcards